Meny
... Varukorg

Skapa ett halloweensår med maskar

Självlysande larver passar utmärkt till halloweensåret

När det kommer till halloween är det detaljerna som gör hela skillnaden, och vad kan vara mer rysligt än självlysande maskar som krälar ur ett blodigt, groteskt sår? Med våra självlysande larver kan du verkligen höja skräckfaktorn och få folk att rygga tillbaka! Här går vi igenom steg för steg hur du skapar ett äckligt realistiskt sår fyllt med självlysande effekter som blir extra läskiga när mörkret faller.

Allt för att skapa looken!

Skapa ett rysligt sår:

  1. Modelleringsvax – Börja med att använda vårt modelleringsvax för att bygga upp såret på din hud. Detta vax är lätt att forma och skapa djup i såret, perfekt för att ge illusionen av öppna, variga sår.
    Närbild på ett blodigt halloween-sår i ansiktet med självlysande maskar som krälar ur såret. Bredvid visas förpackningen för självlysande larver från Butterick's.

  2. Blodeffekter – För att ge såret ett verkligt blodigt utseende, applicera ett lager av vårt fejkblod och sårskorpa eller använd billigare varianter för att fylla såret. Blodet ger såret liv och en klibbig, färsk känsla som gör att det ser helt nyuppslitet ut. Ju mer blod du använder, desto kladdigare och läskigare ser det ut!

    Närbild på ansikte där ett halloween-sår skapas med modelleringsvax och smink. Ett djupt sår i ansiktet formas med röd bas.

  3. Fäst maskarna – Det är här den riktiga magin händer! Våra självlysande maskar är det perfekta tillägget för att skapa ett riktigt äckligt och levande sår. Använd antingen vax eller flytande latex för att fästa maskarna på huden eller direkt i såret. Latex torkar snabbt, vilket gör att maskarna håller sig på plats hela kvällen, oavsett hur mycket du rör på dig.

    Närbild på ett ansikte med ett färdigt halloween-sår. Självlysande maskar krälar ur såret, omgivet av blod och sårskorpa.

  4. Självlysande effekt i mörkret – När ljuset släcks och du står i mörkret kommer dina självlysande maskar verkligen till liv. Den självlysande effekten ger en kuslig glöd som gör att såret ser ännu mer groteskt ut och får folk att skruva på sig av obehag.
    Ansikte i mörker med ett självlysande sår fyllt av maskar, skapad med halloween-smink och självlysande effekter.

Med denna enkla men mycket effektfulla metod kommer du garanterat att skrämma både vänner och främlingar. Perfekt för halloweenfester eller andra tillfällen där skräck står i fokus!

Tips för bästa resultat:

  • Var generös med blodet för att få såret att se extra färskt ut.
  • Låt modelleringsvaxet få små sprickor och ojämnheter för en mer realistisk hudkänsla.
  • Ladda de självlysande maskarna under en stark ljuskälla innan du går in i mörkret för maximal effekt!

Dags att skapa din läskiga look? Se till att ha rätt verktyg och effekter redo för att imponera och skrämma alla på festen!

Produkter du behöver:

Nu är det dags att ta din halloween-look till nästa nivå med dessa otroligt äckliga, men roliga effekter!

Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord